tiistai 13. elokuuta 2013

Ihania mattoja!

Mattoasiaa...

Nyt olisi tiedossa paikka, josta saa mattoja tyyliin kuin tyyliin!!! Itse olen ainakin niin kyllästynyt karvamattoihin, jotka ovat olleet muodissa useamman vuoden.

Nyt löytyy vaihtoehtoja jokaiselle. Kaiken lisäksi matot ovat kotimaisena käsityönä tehtyjä, kestäviä mattoja.

Näitä mattoja valmistaa Mattokutomo J. Aro Kauhavalta. Tämän firman mattoja myy tällä hetkellä ainakin RUKO Design Seinäjoella ja MattoIdea Kajaanissa. Myös suoraan valmistajalta voi tilata mattonsa.

Tässä modernille sisustajalle kauniit Kivi-matot. Nämä on pehmeää, mutta sileää materiaalia. Värejä löytyy lähes kaikki sateenkaaren värit. Kannattaa kysyä!


Perinnematot ovat niitä mummolan mattoja, jotka on tehty trikookuteesta. Nämä matot on tiiviitä, kevyitä, ja helppohoitoisia. Myös näitä on saatavilla kaikissa väreissä.


Ja sitten nämä mun suosikit eli eko-ontelokuteesta tehdyt reippaat Retromatot. Värejä on saatavilla vaikka kuinka paljon ja voit itse suunnitella oman mattosi värimaailman ja raitojen leveyden. Mahtavaa!!!


Kaikkia näitä mattoja on saatavilla 80 ja 140cm levyisinä. Pituuden määrittelet tietenkin tarpeittesi mukaan. Nyt matto-ostoksille!! Tuetaan kotimaista käsityötä ja  yrittäjyyttä :)

PS. Nämä kuvat on otettu Mattokutomo J. Aron Facebook-sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger