torstai 8. elokuuta 2013

Mikä tämän värin nimi on?

Heips,

Olin tuossa pari päivää Turussa, opiskelukaupungissani, fiilistelemässä ja tietenkin kiertämässä kirppareita. Tein muutamia pieniä löytöjä, en mitään isoa. Oli kuitenkin kiva palloilla turuilla ja toreilla.

Tällä hetkellä muutoskohteenani on makuuhuone ja etsin lähinnä sinne tavaraa ja jotain löysinkin. Makuuhuoneen ilmeestä postausta sitten joskus, kun se on valmis.

Kirpparilta löysin kuitenkin tämmöisen ihanan pyöräkorin. Mä en oikein osaa määritellä tuota väriä, kun se on mun mielestä turkoosin ja mintunvihreän väliltä. Onko sille joku oma nimi? No anyway, ostin korin ihan fiilispohjalta, ihanan värin ja monikäyttöisyyden takia. (Tiedän, että siskoni on kateellinen tästä löydöstä, koska hän rakastaa tuota väriä.)

Ajattelin, että laitan korin pihalle ja jotain kukkia siihen, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin, sillä kesäkukkien aika alkaa olla vähän ohi ja syksykin jo häämöttää. Kori lähtee pihalle sitten varmaan ensi kesänä, mutta siihen asti se palvelee resepti- ja tarjotinkorina, ellen keksi sille jotain muuta tarkoitusta.

Myyrä on mieheni suosikki, joten pitihän kirpparilla vastaantullut Myyrä ostaa hänelle tuliaisiksi :)

2 kommenttia: