sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Basilika-tomaatti-muffinit ja Banaanimuffinit

Innostuin tänään muffinien tekoon...

Suolaiset basilika-tomaattimuffinit (6kpl)

2 ½ dl gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 kananmuna
1 dl laktoositonta maitoa
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä

Päälle kirsikkatomaatin puolikas ja Koskenlaskijajuuston pala.

Sekoita ainekset keskenään ja jaa muffinivuokiin. Laita tomaatti ja juusto päälle. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Makeat banaanimuffinit (6 kpl)

2 ½ dl gluteenittomia jauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1tl kaardemummaa
1 dl laktoositonta maitoa
3 rkl öljyä
1 kananmuna
1 banaani murskattuna (saa jäädä paloja)

Sekoita ainekset keskenään ja jaa muffinivuokiin. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.


2 kommenttia:

  1. Voi Jenni! Tulee aina vesi kielelle, kun lukee näitä sun ja Peten reseptejä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ei muuta kun leipomaan!

    VastaaPoista