lauantai 11. toukokuuta 2013

Huomaamaton tarjoilija

Hei,

Tein tänään aivan uskomattoman kirppislöydön!!! Löysin kauhavalaiselta kirppikseltä 1930-40-luvuilla suositun huomaamattoman tarjoilijan/hiljaisen palvelijan, joka on ilmeisesti toiminut tupakkapöytänä aikoinaan. Näin ainakin tässä blogissa kirjoitetaan.

Tässä toisessa blogissa aiheesta kirjoitetaan todella kriittisesti. Itse en näe tällaisia esineitä millään tavalla rasistisina. Mielestäni tämä on sympaattinen esine, joka ehkä kuvaa aikaansa, mutta on toisaalta hyvin viaton. Suhtautuminen tällaisiin pöytiin riippuu aivan täysin niistä merkityksistä, joita asioille annetaan!! Olen nähnyt vastaavantyylisiä pöytiä, joissa tarjottimen kannattelijana on valkoinen mies, eikä sitä varmasti nähtäisi yhtään niin pahana. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta kirjan, mutten halua lähteä enempää tätä aihetta ruotimaan blogissani, jonka on tarkoitus olla viihdyttävä ja kepeälukuinen.

Olen aivan innoissani löydöstäni! Jes!Näitä on tehty myös puukäsityötunneilla ja itse asiassa miehenikin on tällaisen tarjoilijan ala-asteella tehnyt. Meillä tämä mieheni tekemä toimii avaintenvartijana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti