lauantai 19. tammikuuta 2013

Friteeratut tiikerikatkaravut

Hei,

Tänään sain vähän eksoottisempaa päivällistä eli friteerattuja tiikerikatkarapuja a'la Pete.
Tässä ohje:

Tee taikina, johon tulee;
3 dl kikhernejauhoja
2 tl jauhettua korianteria
1 tl garam masala-jauhetta
1 tl suolaa
0,5 tl kurkumaa
ripaus chilijauhetta
1rkl pähkinäöljyä
1 tl sitruunamehua
1,5 dl vettä

Suurimman osan erikoisemmista ruoka-aineista saa ainakin Punnitse&säästä-kaupasta. 
Vispaa aineet keskenään ja anna taikinan tekeentyä puoli tuntia. 
Laita taikinaa tiikerikatkarapujen päälle.
Friteeraa katkaravut 180-190 asteisessa öljyssä 3-4min. Ole varovainen öljyn kanssa. 
Nosta friteeratut katkaravut reikäkauhalla talouspaperin päälle.

Nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti