torstai 18. lokakuuta 2012

Smetana-Seiti purjopedillä


Mieheni teki minulle tänään ruokaa! 
Ja nyt täytyy ihan blogata resepti tänne, sillä ruoka oli todella hyvää ja maukasta. 
Raaka-aineet ovat yksinkertaiset ja edulliset.

Tässä ohje:
1 purjo
4 kpl seitipaloja (anna sulaa huoneenlämmössä)
½ prk Creme Bonjour Cuisine tomaatti-Välimeren yrtit
1 prk smetanaa

Pilko purjoa reilusti vuoan pohjalle.

Aseta sulatetut, suolatut ja mustapippurilla maustetut seitipalat purjon päälle.

Laita seitien päälle Creme Bonjour tomaatti-Välimeren yrtit cuisinea ja smetanaa.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Lisukkeena vaikkapa riisiä!


Jenni kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti