tiistai 9. lokakuuta 2012

Gluteeniton porkkanapiirakka


Nyt on hyvä syy käydä hakemassa kasvimaan viimeiset porkkanat käyttöön!
Innostuin pitkästä aikaa tekemään porkkanapiirakkaa. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun teen sen gluteenittomana.

Tässä ohje:
2 munaa
2 dl sokeria

Vaahdota muna ja sokeri vaahdoksi.

2 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon joukkoon.

1 dl öljyä
3 dl porkkanaraastetta

Lisää öljy ja porkkanaraaste.
Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Kuorrutus:
50 g sulatejuustoa
30 g voita
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Sekoita aineet keskenään ja levitä porkkanapiirakan (tai palojen) päälle.

Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti