torstai 16. elokuuta 2012

Juthbackan markkinat

Heips,

odotan tulevaa viikonloppua innolla, sillä lauantaina suuntaamme legendaarisille Juthbackan markkinoille Uuteenkaarlepyyhyn. Periaatteessa kyseisille markkinoille täytyisi mennä jo perjantaina, sillä silloin siellä on väki liikkeellä. Markkinat ovat kirppismarkkinat, joten uutta tavaraa sieltä on turha hakea. Retroaarteita ym. mukavaa onkin sitten yllin kyllin. Jo alueen nopeaan kiertämiseen menee pari tuntia ja jos haluaa tarkemmin katsella niin aikaa täytyy varata ja paljon. Ymmärtääkseni markkinat kestävät yön yli, joten markkinoilla saattaisi tehdä hyviä löytöjä ilta-aikaan ;)

Ennen markkinoille lähtöä ajattelimme järjestää pienen brunssin siskoni ja hänen miehensä kanssa. Jotain hyvyskää voisi kokeilla... Mutta niistä sitten oma postauksensa.

Toinen mielenkiintoinen kohde, johon olen vasta törmännyt on Facebookin Rättei, Lumpui, Retroi -kirppistely-/huutokauppa-paikka, jossa on paljon muutakin mm. ystäväkirja <3 . Siellä voi tehdä aivan ihania löytöjä ja toisaalta myös fiilistellä esimerkiksi omaan lapsuuteensa liittyviä tavaroita. Ihana paikka ja tuntuu, että myös ihmiset siellä ovat ihania. Saa nähdä, saanko huudettua yhdet ihanat maustesirottimet!

Että tämmösiä löydöksiä kirppistelyn saralla.

Ihanaa, kun tuli kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti