sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kipparikallen mureke

Heips,

Sunnuntain menumme kuuluu tänään kipparikallen mureketta eli pinaattimureketta.
Ainekset:
700g sika-nautajauhelihaa
2 kananmunaa
250g pinaattia
125g fetajuustoa
1 sipuli
oliiviöljy
pippuri
suola

Kuutioi sipuli ja fetajuusto.

Sekoita jauheliha ja kananmunat, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Lisää fetajuusto ja sipuli.

Kuullota pinaatti pienessä tilkassa öljyä.

Levitä taikina leivinpaperille.
Lisää päälle pinaatti.
Rullaa mureke ja laita uuniin. 200 astetta ja noin 30 min.

Lisukkeena parsa- ja kukkakaalta.

Ja jälkkärinä lättyjä ja jätskiä.

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti