sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Lauantai-menu

Heips,

Teimme tuossa eilen ruokaa oikein ajan kanssa :) Tässä kuvin ja sanoin eilinen menumme.
Samoilla astioilla, pienin vaihteluin, voi saada aikaan erilaisia kattauksia. Tässä 4 esimerkkiä. Vain jälkiruokakulhot ja pöytäliinan (Lapuan kankureiden pöllö-keittiöpyyhe) puoli ovat vaihtuneet, muuten samat astiat.

Alkuruokana salaatti:
- rapea salaatti, vihreäsalaatti
- verigreippi
- kurkku
- kirsikkatomaatti
- siemen-pähkinäsekoitus
- Castello marquis-juustoa
- suola
- oliiviöljy

Pääruoka: maalaisjuurekset ja -perunat, paahtopaistia ja punaviinikastike

- maalaisjuureksiin bataattia, porkkanaa, oliiviöljyä, hunajaa, suolaa, pippuri
- maalaisperuniin lohkotut perunat, oliiviöljy, rosmariini, suola ja timjami
- paahtopaistista en osaa sanoa mitään, mies teki ;)

Jälkkärihärdelli
- jäätelöä
- murskattuja marenkeja
- vadelmakastiketta
- toffeekastiketta
- kermavaahtoa
- suklaatikut

Että sellaista evästä tällä kertaa :) Hauskaa hiihtolomaa kaikille sitä pitäville! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti