tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän menu

Juhlapäivänä täytyy nähdä aavistuksen verran enemmän vaivaa kattauksen ja ruoan kanssa...

Meillä syötiin tänään kalkkunaa a´la Pete ja uuniperunoita sekä lisuketta niille.



Tässä Palvikinkkulisukkeen ohje:
2 dl bulgarian jogurttia tai kermaviiliä
150g palvikinkkua
1 maustekurkku
mustapippuria
lisäksi voit laittaa jotain tuoretta yrttiä esim. persiljaa

Leikkaa palvikinkku ja maustekurkku kuutioiksi ja sekoita jogurttiin, mausta ja nauti!

Toinen vaihtoehto on Savukalalisuke, jota en tällä kertaa tehnyt. Tässä kuitenkin ohje:
200g lämminsavustettua kalaa
2 keitettyä munaa
2 dl ranskankermaa
½ prk raejuustoa
1 pienehkö punasipuli
½ dl ruohosipulia
sitruunapippuria

Paloittele kala ja kananmuna, joukkoon ranskankerma, sipuli, ruohosipuli ja sitruunapippuri. Sekoitus ja maun tarkistus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti