lauantai 25. syyskuuta 2010

Muuttomyynti

Paikallisessa sisustusliikkeessä on käynnissä muuttomyynti. Tämä tarkoittaa sitä, että liikkeessä käy suurempi vilske kuin avajaispäivänä. Tämä on tietenkin hieno juttu sinänsä.
Minua ihmetytti kuitenkin asiakkaiden kyselyt siitä, että miksi liike muuttamassa, kun olisi niin kiva, kun täälläkin olisi tällainen. Syy on selvä: Eihän mikään liike pärjää sillä, että siellä käydään hipelöimässä tavaroita! Ainakin niillä kerroilla, kun olen itse liikkeessä käynyt olen todennut, että juuri kukaan ei osta mitään eikä tavara sitä myöten juurikaan vaihdu.

Nyt sitten, kun kaikki tavarat on alennuttu -15-90% niin kauppa kyllä käy! Onko siis ihme, ettei liike pärjää meidän paikkakunnallamme, jossa olemme niin pihejä, ettemme malta ostaa tuotteita täydellä hintaa vaan odotamme alennusmyynteihin tai sitten muuttomyyntiin! Todennäköisesti kauppias tekee lähes jokaisella myymällään tavaralla tappiota tällä hetkellä, kun hän myi niitä alennetuin hinnoin. On meidän oma vikamme, että liike lähtee suuremmalle paikkakunnalle.

Itse löysin tyynynpäällisen, vaikka olen kyllä ostanut tavaraa ihan täydellä hintaakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti