keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Jyväskylän reissu 2/2

Minulta jäikin tuo toinen asia kertomatta ja kesken viime viikolla, joten palaan asiaan nyt.

Toinen ihmetyksen aiheeni, joka ei liity ainoastaan Jyväskylään vaan kaiken kaikkiaan kyseiseen aiheeseen eli sisustuskauppoihin.

Vierailin Jyväskylän lähestulkoon kaikissa sisustuskaupoissa ja totesin, että kaikki myyvät samaa? Miksi? Tähän ongelmaan olen törmännyt viimeisen parin vuoden aikana useamman kerran eri paikkakunnilla. Tuntuu siltä, että kaikki ihanaiset sisustuskaupat myyvät nykyään paljolti samantyyppistä tavaraa.

Suosituin trendi taitaa olla maalaisromanttinen, ranskalaiselta maaseudulta tuleva, valkoinen tyyli, jota myös sisustusohjelmat ja -lehdet kuvaavat ja suosivat kerta toisensa jälkeen. Kyl-läs-tyt-tää! Maailmassa on vaikka ja kuinka paljon erilaisia tyylejä, niin sitten täällä myydään joka paikassa yhtä ja samaa Riviera maisonia tai vastaavaa... :(

En sano, ettenkö tykkäisi kyseisestä tyylistä, ei, pidän siitä todella paljon! Kaipaan kuitenkin jotain muutakin tarjontaa, sillä haluan sisustaa kotini värikkäämmin! Tätä romanttista tyyliä olen käyttänyt vain kuistillamme...joka ei kylläkään ole vielä valmis :(

Mainitsen tässä ihan mainoksen vuoksi muutamia ihania sisustusliikkeitä (joissa myydään kyllä tätä maalaisromanttista tyyliä ja joissakin jopa vain ja ainoastaan sitä...mutta silti)

Muutama poiminta siis:

Witikkalan kartano Jämsässä www.witikkalankartano.fi > täällä todellakin kannattaa pistäytyä, jos käy lähelläkään Jämsää! Tämä on idylli, jossa yhdistyvät hienosti kahvila ja sisustuskauppa, aivan ihana!

Sapira Kauhava www.sapira.fi > täältä löydät monenmoista ja mikä parasta, saat kukkakimput ja -asetelmat samasta paikasta!

Kantriina Tampere www.kantriina.fi > tämä on oikein valkoisen ystävän aarreaitta

PopShop Turku www.sisustuksenpopshop.fi > täällä on hasssun hauskaa tavaraa

Sisustusliike Annastiina Lapua, Vanha paukku > täältä löydät perinteisiä pohjalaisia tuotteita ja kaikkea muuta ihanaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti