lauantai 27. helmikuuta 2010

Lamppuostoksilla


Heippa,

Tänään olikin jännä päivä. Menimme Seinäjoelle Raviskan kirppikselle ja siellä silmiini osui samantien kaunis jalkavalaisin. Epäilin se olevan 50-luvulta. Olen hakenut tuollaista vanhempaa jalkavalaisinta ja nyt se sitten osui kohdalleni... En kuitenkaan uskaltanut kysyä valaisimen hintaa, sillä ajattelin sen olevan pilvissä, sillä ainakin huutokaupoissa valaisimien hinnat nousevat taivaisiin.

No mieheni sitten uskaltautui kysymään valaisimen hintaa. Hinta oli hyvä ja ajattelin, että eipäs ole kallis! Tuumasin asiaa kuitenkin ja jo myyjä ehtikin pudottaa hintaa kympillä. Mietin vielä hetken ja sitten kysyin myyjältä, että voisiko valaisimen varata siksi aikaa, että haen automaatilta rahaa. Myyjä suostui ja sanoi, että kyseinen valaisin on meidän. JeS!

Haimme rahat ja tulimme takaisin kirppikselle. Myyjä sanoi, että teimme todella hyvä kaupat, sillä meidän jälkeemme toinen pariskunta oli tullut kyselemään samaisesta valaisimesta ja olivat todeneet, että maksaisivat siitä vaikka monta sataa, sillä se on Tapio Wirkkalan suunnittelema :) Kylläpä sattui tuuri! Valaisin oli kuitenkin luvattu jo meille, joten se lähti mukaamme. Mahtoi kauppiasta harmittaa...

Myöhemmin kyllä selvisi, ettei valaisin ole Wirkkalaa vaan saman aikakauden tuotantoa vain. Minulle aarre siltikin!

Tämä paljon puhuttu valaisin on tässä...
Että tälläinen tapaus. Innostuin valaisimesta niin paljon, että sisustin koko olohuoneen uusiksi, violetiksi :)


Mieheni osti kirpparilta myös Nanny Stillin pikkukermakon, söpö! Tämäkin oli jopa signeerattu....


Myös Fermlivingin pöllötyyny ja Partyliten maljakko ovat saapuneet kotiin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti