keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Pöllö

Hei!

Olen ihastunut pöllöön. Tarkoitan pöllö-kuvioita erilaisissa sisustuselementeissä. Soitin tänään turkulaiseen sisustusliikkeeseen Popshop:iin, josta tilasin ihania pöllö-kuvioisia keittiöpyyhkeitä. Pyyhkeet bongasin Deko-lehdestä.

Puhelu oli erittäin miellyttävä, sillä langan toisessa päässä oli harvinaisen mukava ja asiakaspalveluhenkinen turkulainen (anteeksi turkulaiset tämä stereotypisointini, että suurin osa turkulaisista olisi epämukavia, puolustuksenani kuitenkin se, että asuin kyseisessä kaupungissa reilut neljä vuotta enkä tuona aikana saanut useinkaan erityisen hyvää asiakaspalvelua). Nainen lupasi ilmoittaa minulle, kun tilaus ja pyyhkeet saapuvat. Hän lähettää sitten 4 kpl kyseisiä pyyhkeitä minulle. Hän lupasi myös ilmoittaa, kun hänelle tulee myyntiin pöllöprinttisiä tyynyjä. Ihanaa!

Tyynyistä puheenollen... Bongasin samaisessa Deko-lehdessä kertakaikkisen ihanan pöllötyynyn. Metsästin sitä internetin ihmeellisestä maailmasta, verkkokaupoista. Tyynyä oli saatavilla, mutta tyynyn maksaminen netin kautta olikin sitten kimurantimpi asia! POP-pankin pankkitunnukset eivät nimittäin kelvanneet kyseisillä sivuilla(ne kelpaavat valitettavan harvoilla sivuilla, tehkää asialle jotain!). Näin ollen tyyny jäi niiltä sivustoilta ostamatta. Löysin samaisen tyynyn kuitenkin englantilaiselta sivustolta ja siellä pystyi maksaa luottokortilla. Jes! Pöllö-tyyny on siis tilauksessa. Tyyny maksoi tuhottomasti, mutta perustelen ostostani sillä, että syntymäpäiväni on tulossa ja pitäähän sitä nyt itselleen lahja ostaa!

Tässä kuva ihanasta tyynystäni, joka on toivottavasti kohtapian jo sohvallani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti