perjantai 20. marraskuuta 2009

Joulukortit


Taas olis aika väsätä joulukortteja. Minä teen yleensä aina itse joulukortit, sillä rakastan askartelua! Teen joulukortit yleensä jo paria kuukautta ennen joulua, mutta nyt olen vasta suunnittelemassa niitä... Ajatus on kyllä jo kirkkaana.

Yleensä liitän joulukortti-postituksen yhteyteen jonkin pienen lahjan esim. aiempina vuosina olen laittanut mukaan mm. joulupukki-tikkarin, punavalkoraitaisen karkkikepin, itse päällystetyn tulitikkurasian,pienen rusinarasian... Mielestäni sukulaisia on mukava ilahduttaa jollain pienellä yllätyksellä.

Tänä vuonna ajatuksenani on laittaa mukaan joko jokin joulukoriste tai sitten piparimuotti, sillä korttini aiheena on piparit! Laitan kuvan kunhan saan kortit valmiiksi ;)


Joskus mietin kriittisesti sitä, että joulukortteja lähetetään miljoonia vuosittain. Osa laittaa kortit postiin ihan vaan sen takia, kun ne täytyy laittaa. Tämä ei liene tarkoitus. Ajatuksena on muistaa ystävää / sukulaista ja aidosti toivottaa hyvää joulunaikaa - tai ainakin minä teen niin laittaessani postikortit matkaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti